Goed bevallen... ?

Contact


Golfbaan 30 | 2202 TD Noordwijk
info@pinkandblue.nl

Anneke Wissmann 06 55905673
Elisabeth Nijman 06 10090359

Referenties van Pink & Blue

Thema: Kraamfeest

De organisatie van ons kraamfeest door Pink and Blue was alles wat we ervan gehoopt hadden. Ze namen ons echt alle zorgen uit handen. Tot en met het opruimen en schoonmaken achteraf. Echt super! Aan alles merk je dat ze hier veel ervaring in hebben en als nieuwe ouders heb je het zo druk dat dat heel welkom is. De taart en hapjes waren erg smakelijk en ook aan de kinderen die op visite kwamen was gedacht. Ook nog een pluspunt: zij gaven (na overleg met ons) aan de visite aan dat het tijd was om weer te gaan, terwijl wij dat zelf niet zo makkelijk zouden durven te zeggen.


B. & C. uit Utrecht

Thema: Receptie

Tijdens ons Apr├Ęs ski-feest heeft Pink and Blue zich over onze gasten ontfermd. Zij hebben ons zo ontzorgd, dat we tijd hadden om echt iedereen te spreken. Wat ons betreft uniek. Pink and Blue verzorgden de complete verzorging van onze gasten. Bij binnenkomst met het aannemen van de jassen en het verzorgen van een welkomstdrankje tot aan een compleet buffet met stamppotten en een apfelstrudel als dessert. Het heeft onze gasten aan niets ontbroken. De mensen van Pink and Blue zijn opmerkzaam en attent, zonder overdreven aanwezig te zijn. Echt perfect ! Dankzij Pink and Blue hebben wij, maar ook zeker onze gasten, een onvergetelijke avond gehad.


Marnix & Annemarie

Thema: Kraamfeest

We hebben nu voor de tweede keer de hulp ingeroepen van Pink & Blue en wij zijn wederom enorm tevreden. Tijdens het voor bespreken konden we duidelijk aangeven wat onze wensen waren en de dames voelen feilloos aan wat je bedoelt. Op de dag zelf is alles perfect geregeld zodat je optimaal kunt genieten van het feest. Anneke en Elisabeth hebben een geweldig oog voor sfeer en detail en munten uit in het aanbrengen van de juiste 'finishing touches'. Het zijn ideale gastvrouwen met de gave om op een hele subtiele manier op de juiste momenten iedereen van dienst te zijn.


Huub en Madelon uit Den Haag

Thema: Tuinfeest

In juni 2010 hebben we een tuinfeest gegeven, georganiseerd door Pink & Blue. Omdat dit feestje zo een succes was, hebben we afgelopen februari weer een feestje laten organiseren door de dames Anneke en Elisabeth. Zodra de dames binnenkomen, hoef je zelf namelijk niets meer te doen. Alles wordt in no time klaargezet. En zodra de gasten er zijn, kun je zelf alleen maar genieten van je eigen feestje. De deur wordt open gedaan, de hapjes en de drankjes worden verzorgd. Je hebt nergens omkijken naar. Aan het eind van de avond is alles weer opgeruimd en schoongemaakt. Kortom; ik kijk alweer uit naar het volgende feest! Dames, bedankt voor jullie goede zorgen!


Pieter & Sandra

Heeft u ook een leuke ervaring gehad met Pink & Blue?
Laat het ons weten